Service & Support

Mangler du forbrugstonere, eller har du brug for at finde den nyeste driver opdatering til din Xerox maskine? Så er du kommet til den rette side. Vi vil gerne sørge for at du nemt kan finde det du har brug for til din Xerox printer/kopimaskine. Derfor giver vi dig de rette links, så du ikke selv skal lede efter dem.

Gå til

service og support cartoon

Bestil forbrugstoner

Klik her for at gå til bestilling af forbrugstonere.

download driver xerox

Support & Drivere

Klik her for at finde den seneste opdatering til din Xerox maskine -samt support.

Vejledning

Det kan nogen gange godt virke uoverskueligt selvom det er ligetil. Derfor har vi valgt at lave en lille guide for at hjælpe dig i gang med din driver, bestilling af forbrugstonere, support til din printer/kopimaskine. Det gør det både mere enkelt for dig, og kan give en bedre forståelse af hvor og hvordan man kommer igennem de rigtige klik.

Bestilling af Forbrugstoner:
Sådan bestiller du forbrugstoner til din Xerox printer/kopimaskine.
Når du kommer ind på bestillingssiden skal du:

  1. Oplyse serienavnet for din Xerox printer/kopimaskine (eksempel: AltaLink)
  2. Oplyse produktnavnet (eksempel: B8090)

Herefter bliver du sendt videre til en adresse formular, som skal udfyldes. Når du har udfyldt den, trykker du ”send ordre”.(Husk at oplyse serienummeret)

Driver og support:
Når du kommer ind er der en vejledning, så du nemt kan komme i gang. Men for at gøre det endnu nemmere kan du følge denne guide.

Sådan gør du:
Forbind, klik, kommuniker— der skal ikke mere til end det. Klik på knappen ”Gå til siden support & drivere”, og find den maskine i har gennem klikfunktionen eller søgefeltet. Herefter kommer du ind på den specifikke side til jeres Xerox printer/kopimaskine hvor i kan finde den nyeste driver, kontaktoplysninger og support.

Var det ikke hvad du ledte efter?

Kontakt os, så vil vi se hvad der kan gøres