Salling IT & Print

Print optimering

Vi arbejder med at digitalisere virksomhedens print-setup med fokus på at nedbringe printforbruget. 

industri og skadeservice pro logo kunde
sonne logo kunde
kasvi logo kunde
sørens tagdækning logo kunde

Hvad kan I optimere ved min kopi/print løsning?

 

Det spørgsmål bliver vi stillet, hver gang vi er ude hos en ny kunde. Vi kan i størstedelen af tilfældene altid optimere en eller flere ting, som spare dig tid, energi og måske endda penge. Derudover gør vi også meget i at du kommer til at printe mindre så du også er med til at redde miljøet.

Mange ser en kopimaskine som uinteressant teknologi, der blot skal printe og scanne. Det er for mange en fællesnævner, at de er uvidende omkring det/de produkter de har erhvervet sig i virksomheden. Teknologien idag rækker meget længere end simpel kopi/print/scan funktioner. En kopimaskine kan faktisk selv bestille servicekald og forbrugstoner, noget som kan spare rigtig meget tid. En kopimaskine kan bla. også lave workflows, som kan skabe værdi for enhver administrativ ressource i virksomheden.

Hvor mange træer redder din virksomhed?
administrations manden kaos
økonomi manden kaos

Hvor meget guld spytter din kopimaskine ud?

Vi kigger selvfølgelig også på økonomien, når vi er ude hos kunder. Er maskinerne købte eller leasede? Køber man i virksomheden selv forbrugs-toner, der hvor det lige er billigst, eller har man valgt en serviceaftale ved en serviceleverandør? En fællesnævner for ovenstående er, at det er sundt at få kigget sine aftaler igennem, af folk som har kompetencer på området og som kender markedet. 

Vi møder mange forskellige aftaler, og det er vores opgave at sørge for, at vores kunder har den helt rette aftale. En aftale som prismæssigt ligger på markedsprisen, men også aftalemæssigt passer til kundens rejse og kan understøtte kundens udvikling.

 Et godt tip til en hurtig besparelse:

– Sørg for at alle medarbejderes std. driver er indstillet til at printe s/h. Det er den billigst måde at printe på, da farve koster mere generelt. 

Tænker din virksomhed på miljøet?

 

Der er meget fokus på miljøet og det ansvar tager vi også på vores skuldre når der kommer til printere. Vi har med vores software løsning stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at få sig et overblik over virksomhedens samlede printforbrug. Software indsamler alt data i virksomheden og denne data kan benyttes til at gøre mange processer digitale i virksomheden og på den måde undgå en masse unødvendig papirspild. 

Løsningen kommer med en simpel og brugervenlig administrations overflade som gør det nemt for virksomheden at reagerer på printforbruget og dermed tage stilling til hvilke processor som skal gøres digitale. Der ligger en besparelse i tid, køb af papir og sammentidigt gør man en forskel forskel for miljøet og sikre at virksomheden arbejder med den grønne omstilling.

 

 

print og kopi lejeaftale med automatisk tonerbestilling