Om os

daniel og mikkel cartoon

Hvem er vi?

Salling IT & Print er en virksomhed som holder til i kanten af Vildbjerg. Vi er to brødre som har valgt at starte vores egen virksomhed op og gør os i salg af digitale løsninger med fokus på erhverv. Vi vil gerne give jeres virksomhed lige netop det i har behov for indenfor IT og print. Vi kan hjælpe jer med både printer & kopimaskine løsninger, rack & virtuel hosting, backup så din data er sikret, netværk, opsætning og klargøring af PC, Office 365, hjemmesiden og dertil SEO. 

Vores mål

Efter mange år i branchen har vi erfaret, at mange processer kan gøres en del enklere. Derfor har vi med vores mindset: “keep it simple” valgt at gå ud med en løsning, hvor kunden har én indgangsvinkel til sin samarbejdspartner når det omhandler den digitale rejse.

vores mål maal
kvalitet og effektivisering

Kvalitet og Effektivisering

Vi er en virksomhed, hvis kendetegn er innovation, når det gælder fremtidens digitale løsninger. Kvalitet og effektivisering er nøgleordene for nutidens virksomheder, da netop dette vil hjælpe med at styrke deres position på markedet og samtidig vise overblik, kontrol og målbevidsthed overfor ansatte med mere.

Rådgivning, sparring og analyse

Vi sætter derfor alt ind for, at vores kunder kan udnytte deres fulde potentiale indenfor den digitale verden.  Vi vil i den forbindelse være en samarbejdspartner der i form af rådgivning, sparring og analyse af nuværende løsninger, vil kunne komme frem med netop det som den enkelte virksomhed har brug for.

analyse rådgivning sparring

Daniel Salling Petersen

Salg

daniel salling petersen

Mikkel Salling Petersen

Support

mikkel salling petersen

Mød vores samarbejdspartnere

bo data bo byskov

Bo Byskov

bo data søren mose

Søren Mose

bo data nikolai sigaard

Nikolai Sigaard

Samarbejdspartnere

BO DATA er vores samarbejdspartner med eget datacenter beliggende i Vildbjerg.

Authorised Document Technology Partner

Xerox er et mærke vi tror på. Det er derfor vi med stolthed kan sige at vi er autoriserede partnere.

Har vi vækket din interesse?

Så er du velkommen til at ringe til os

Vi er sponsorer for

logo hcm sponsor
logo fcm sponsor
logo holstebro golfklub