Salling IT & Print

IT Strategi

Vi hjælper dig med at lægge den plan, som passer bedst til din virksomhed.

 

Vigtigst af alt, så hjælper vi dig med at komme i mål.

industri og skadeservice pro logo kunde
sonne logo kunde
kasvi logo kunde
sørens tagdækning logo kunde

Hvilken retning skal vi gå?

 

Ovenstående er det typiske spørgsmål fra mange virksomhedsejere, når det kommer til IT-systemer. Mange gange er det fordi, man i virksomheden ikke har kompetencerne eller interessen til at træffe en beslutning. Mange sælgere kommer forbi og tilbyder produkter eller løsninger, men hvis ikke man som virksomhedsejer træffer en beslutning på det rette grundlag, så kan det blive en omkostningsfuld affære.

Netop derfor bistår vi gerne, når virksomheden ikke har en intern IT-afdeling eller blot ønsker en second opionon. Vi sørger for,  du ikke famler i blinde og ender ud i projekter, du ikke kan se dig selv ud af. Men istedet via dialog og analyse finder den helt rigtige vej ind i fremtiden for virksomheden.

Vi hjælper dig i den rette retning, og vi snakker et sprog som du forstår.
virtuel hosting i skyen
backup sov trygt

Cloud, hybrid, on premise

 

Kært barn har mange navne. Du har sikkert hørt dem alle nævnt på et tidspunkt.

Hvad betyder det egentligt for din virksomhed, om dine data ligger i virksomheden, inde ved naboen eller i et datacenter i tyskland?

En ting er dog sikkert. Stilling skal der tages til ovenstående ud fra den rette it strategi. Kan dine løsninger understøtte din rejse?

Skal vi lægge en plan, så du kan sove trygt om natten? 

 

Brug for en IT mægler?

 

Vi agerer IT mæglere for mange virksomheder. Vi kan skille skidt fra kanel, og være med til at gøre et kontraktforslag endnu bedre. Vi kan også håndtere hele udbudsmaterialet på IT strategien og derved sørge for, at din virksomhed for value for money.

Vi kigger på nuværende kontrakter, men også mulige nye samarbejdsaftaler og tager gerne 3 uafhængige tilbud ind for at sammenligne til din fordel.

Det handler om at vælge den rette leverandør, som forstår din forretning.

Skal vi finde din nye IT leverandør?
seo og design cartoon