IT-HOSTING

Vi er eksperter i hosting, så vi lader dig være ekspert i din forretning.

Vi kan hjælpe med nemme og simple løsninger indenfor hosting og backup.

Vi tilbyder hosting i et centralt placeret datacenter i Midtjylland, alt adgang til rummet logges og sikres med elektronisk adgangskontrol, lokalerne bliver overvåget elektronisk med alarmopkobling til kontrolcentral for temperaturer, vandlækage og brand.

Virtuel Hosting

Ved valg af en virtuel server løsning hos os, kan du selv justere i forhold til virksomhedens forbrug. Dette er mange virksomheder glade for da behovet tit ændrer sig.

En virtuel hosted server løsning sikrer at du ikke skal administrere eller vedligeholde din egen løsning. Det giver dig mere tid til at udvikle din forretning.

virtuel hosting i skyen
rack hosting skabe

Rack Hosting

Vi tilbyder leje af hele rack skabe (42U), samt leje af units i et delt rack skab. På den måde har du mulighed for at skalere efter behov og dermed ikke betale for mere end du har brug for.

På den måde kan du tage dit eget hardware og få det koblet op i vores datacenter, derved fjerner du noget af den risiko der ligger ved at have det opbevaret hos virksomheden.

BackuP

Ved valg af en backup løsning hos os, er dine data altid sikrer. Vi tager backup dagligt og sørger for at din sikkerhedskopi altid er tilgængelig.

Datacenter er beliggende på dansk jord, med de bedste betingelser for køling samt sikkerhed. Kun adgang for uddannet personale.

Med backup hos os, bliver det nemmere for dig, og du kan derfor sove trygt om natten.

backup sov trygt

Brug for at snakke om dine muligheder?

Så ringer du bare til os!