Digitalisering

Hjemmeside

En hjemmeside er virksomhedens ansigt udadtil, hjemmesiden er nogen gange noget af det første en kunde møder. Det er vigtigt at man som virksomhed idag, sørger for at ens hjemmeside står friskt og skarpt.

Førstehåndsindtrykket betyder alt, både for kunder men også for fremtidige medarbejdere til din virksomhed. Det viser at du som virksomhed går op i den digitale tid vi lever i, og at du ikke er bange for at investere i den.

hjemmeside cartoon
seo og design cartoon

Design og Seo

Sammen kan vi lave det design der afspeljer din virksomhed og dit image. Vi kan lave mock-ups, som du kan godkende eller få andre øjne på. Derudover kan vi tilpasse din hjemmeside så den vises korrekt på mobile enheder og tablets.

Med SEO optimering kan din hjemmeside rangere på google listen og nemt blive tilgængelig for dine kunder og potentielle fremtidige medarbejdere. Dette sikre også at du faktisk får besøg på den hjemmeside så den ikke blot bliver overflødig.

Derudover kan vi med få tips & tricks, hjælpe med at rådgive omkring hvad man skal sørge for at gøre for at holde sit digitale ydre vedlige.

Office 365

Med Office 365, står din virksomhed aldrig stille. Det er alt betydende for en virksomhed som er i udvikling at holde fokus på de digitale komponenter, som er med til at styrke kommunikationen og de værktøjer virksomheden har brug for.

Med en Office 365 løsning, er du sikret en plads i gruppen for virksomheder der arbejder overalt. Opdateringer kommer automatisk.

Office 365 pakken, indeholder mange gode værktøjer som din virksomhed kan gøre brug af.

office365 løsning cartoon

Interesseret?

Så er du velkommen til at ringe til os!