Salling IT & Print

Er du klar til digitalisering?

Vi er klar til at tage næste skridt sammen med dig.

industri og skadeservice pro logo kunde
sonne logo kunde
kasvi logo kunde
sørens tagdækning logo kunde

 

 

Digitalisering, hvorfor er det vigtigt for din virksomhed?

 

I dag er der meget fokus på ordet digitalisering, men hvad betyder det egentligt?                                                                                                    Digitalisering handler om, at have platforme som understøtter virksomheden, og måden virksomheden driver forretning på. 

Mange virksomheder har en tendens til, at blive hængende i gamle processer. Hvis en proces virker, er det måske ikke noget som virksomheden tænker over burde kigges på. Det er netop her, vi tilbyder et kig på virksomhedens gang og dens virke. Er der mulighed for at udvikle eller omtænke processer via nye systemer og platforme? Kan man automatisere nogle ellers tidskrævende manuelle opgaver? Og kan nogle processer slåes sammen? 

Ydermere er det vigtigt at opdatere interne IT-systemer og måder at arbejde på. Det skaber vækst og samtidig sikrer man sig hele tiden, at være en attraktiv arbejdsplads for nye talenter.

At invitere os som udefrakommende ind, giver ofte en dialog, hvor virksomheden efterfølgende får en anden og bedre selvindsigt.

Hold fokus på de vigtige ting.
analyse rådgivning sparring
vores maal

Gå efter de lavt hængende frugter

 

At lave digitalisering i en virksomhed handler også om forandring. I dag gør man noget, som man har gjort i mange år. Det er blevet rutinearbejde og det kræver mange indsatser at få ændret. Det handler om at være omstillingsparat både som ledelse, men også som medarbejder. Det er vigtigt at alle er oplyst og indstillet på forandring. Det er en rejse hele virksomheden tager sammen. 

Man kan starte med at gå efter de lavt hængende frugter. Sagt med andre ord: Indsatsområder der er lige til at gå til, og som ikke kræver de store omstruktureringer. Går man efter de lavt hængende frugter, vil man hurtigt få udbytte og hurtigt vende hele organisationen til at tænkte anderledes, smartere og mere digitalt i alt hvad der bliver lavet. Det er en god måde til at gøre virksomheden endnu mere omstillingsparat til rejsen mod endnu mere digitalisering. 

Vi tager gerne snakken med dig og finder din virksomheds lavt hængende frugter.

 

Sidder du og tænker at du burde undersøge de næste skridt for din virksomhed?

 

Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så synes vi du skal tage fat i os. Vi møder altid gerne op til en uforpligtende snak, og så vurderer vi, hvad der vil give mening for din virksomhed.

 

Husk, det du ikke gør i dag, gør dine konkurrenter.
office365 løsning cartoon